BANDAŽE SKLEPOV IN MIŠIC  je terapevtska metoda pri kateri z uporabo posebnih trakov onemogočimo boleč, oziroma škodljiv gib. Pravilno narejena bandaža temelji na mehanični zaščiti sklepov in mišic in ne ovira prekrvavitve. Metoda je lahko preventivna, ali kurativna

VSEBINA TEČAJA:
1. Zaprta bandaža gležnja
2. Bandaža palca na nogi in ostalih prstov
3. Bandaža palca na roki in ostalih prstov
4. Bandaža zapestja
5. Bandaža komolca

PREDAVATELJA:

MILANKO ŠUŠKOVIĆ, je Medicinski tehnik zaposlen na Univerzitetnem Kliničnem centru v Ljubljani. Je Bowen terapevt, certificiran Emmett terapevt, EMM-Tech tutor, NPK maser klasične masaže ter vodja seminarjev; Bandaže sklepov in mišic

PRIDOBLJENO POTRDILO: po uspešno opravljenem tečaju prejmete potrdilo.

Prijavnica: Tečaj Bandažiranja

PLAČILO PRIJAVNINE: ker je število mest za naš tečaj omejeno, upoštevamo prijavo na tečaj šele takrat, ko vplačate akontacijo v višini 60EUR ali celotni znesek tečaja 119EUR. Akontacija je že všteta v celotni znesek. Akontacijo je potrebno poravnati do roka prijave oz. do zasedbe mest (pred vplačilom nas obvezno pokličite, da preverimo, št.  prostih mest).  Akontacije se ne vrača.

V kolikor se izbranega tečaja ne morete udeležiti, lahko vplačani znesek akontacije uporabite pri naslednjem tečaju, če nas o neudeležbi obvestite vsaj 7 dni pred pričetkom.

V primeru, da tečaj odpade zaradi premajhne udeležbe ali bolezni inštruktorja se postavi nov termin tečaja. Že plačane akontacije vam tako veljajo za nasledni razpisan tečaj.

NAČIN PLAČEVANJA: po oddaji vaše prijave vam bomo v roku parih dni na vašo E-pošto poslali predračun za plačilo. Po vplačilu akontacije lahko preostanek zneska za delavnico plačate v enkratnem znesku na licu mesta ali na transakcijski račun podjetja zapisan na predračunu. V celoti poravnani znesek  119EUR pa je pogoj za pristop na tečaj.