Podjetje ANATRIPSIS  v sodelovanju z Majo Marijo Potočnik, dipl. fiziot. in dr. Majo Frangež, dr.med. organizira dvodnevno delavnico »FASCIJALNO DIHANJE – FASCIAL BREATHING«, ki  bo potekala 6.-7. Junij 2020 v studiu Eviana, Trzin

Spoznali boste nove pristope za:

  • Obravnavo in izboljšanje drže in gibanja preko fascijalnih povezav
  • Obvladovanje dihanja in povečanje potenciala fascije in mišic telesnega centra
  • Obvladovanje bolečin v hrbtenici
  • Za racionalno porabo energije fascije in mišic ter obvladovanje stresa

Komu je delavnica namenjena?
Vsem, ki želijo ponovno vzpostaviti ali ohraniti svoje telo čuječe in obvladati svojo držo, dihanje in gibanje

PREDAVATELJI:

Maja M Potočnik, dipl.fiziot, respiratorni terapevt je zaposlena v UKC Ljubljana. V svojem poklicu se že veliko let srečuje z bolniki z akutnimi in kroničnimi težavami dihanja. Iz tega področje je avtor in soavtor vrste izobraževanj v Sloveniji in tujini. Formalno izobrazbo je pridobila v Sloveniji, svoje znanje je nadgrajevala v tujini in bila štipendist American Association for Respiratory Care. Danes svoje vedenje in izkušnje deli študentom fizioterapije kot tudi bolnikom z različnimi motnjami dihanja. K področju respiratorne obravnave pristopa celostno in smatra dihanje kot začetek in konec vsakega telesnega in miselnega vzgiba človeka.

Dr. Maja Frangež, dr.med., specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine, je zaposlena na Inštitutu za medicinsko rehabilitacijo UKC Ljubljana. Je avtorica številnih člankov s področja rehabilitacijske medicine in predavateljica na številnih izobraževanjih pri nas in v tujini. Znanje s področja manualne medicine in fascijalnega fitnesa redno izpopolnjuje v tujini. Marca 2017 je pridobila naziv Fascial Fitness trainer. Kot inštruktorica NITA mednarodne taping akakdemije redno vodi NITA začetne in nadaljevalne tečaje kineziotapinga.

Cena: 289 EUR

Sobota 6. Junij 2020 
Nedelja 7. Junij 2020 

Število mest je omejeno!

Prijavnica: Dihanje v ravnovesju čutenja in gibanja

PLAČILO PRIJAVNINE: ker je število mest za naš tečaj omejeno, upoštevamo prijavo na tečaj šele takrat, ko vplačate akontacijo v višini 150EUR ali celotni znesek tečaja 289EUR. Akontacija je že všteta v celotni znesek. Akontacijo je potrebno poravnati do roka prijave oz. do zasedbe mest (pred vplačilom nas obvezno pokličite, da preverimo, št.  prostih mest).  Prijavnina/Akontacija se ne vrača. Vrne se le v primeru, da tečaj odpade zaradi premajhne udeležbe ali bolezni inštruktorja (o tem boste zagotovo obveščeni vsaj 10 dni pred pričetkom tečaja).

NAČIN PLAČEVANJA: po oddaji vaše prijave vam bomo v roku parih dni na vašo E-pošto poslali predračun za plačilo. Po vplačilu akontacije lahko preostanek zneska za delavnico plačate v enkratnem znesku na licu mesta ali na transakcijski račun podjetja zapisan na predračunu. V celoti poravnani znesek  289EUR pa je pogoj za pristop na tečaj.