BANDAŽIRANJE SKLEPOV IN MIŠIC  je terapevtska metoda pri kateri z
uporabo posebnih trakov onemogočimo boleč, oziroma škodljiv gib.
Pravilno narejena bandaža temelji na mehanični zaščiti sklepov in mišic
in ne ovira prekrvavitve. Metoda je lahko preventivna, ali kurativna.

Tečaj je namenjen: Zdravstvenim delavcem, športnim terapevtom, maserjem, profesorjem športne vzgoje, trenerjem različnih športnih panog, staršem otrok športnikov in seveda vsem, ki vas to zanima.

VSEBINA TEČAJA:

  1. Bandaža gležnja
  2. Bandaža palca na nogi
  3. Bandaža kolena
  4. Bandaža zapestja in prstov roke
  5. Bandaža komolca
  6. Bandaža rame

PREDAVATELJ:

Milanko Šušković – MIĆO medicinski tehnik na Nevrološki kliniki v
Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, Bowen terapevt, certificiran
Emmett terapevt, certificiran MSTR terapevt, NPK maser klasične masaže
(Higeja). Vodi tečaje: Kineziotapinga, Klasične masaže ter Bandaže sklepov in mišic. Tečaje bandažiranja izvaja v Sloveniji in v tujini.

PRIDOBLJENO POTRDILO: po uspešno opravljenem tečaju prejmete potrdilo.

Prijavnica: Tečaj Bandažiranja

PLAČILO PRIJAVNINE: ker je število mest za naš tečaj omejeno, upoštevamo prijavo na tečaj šele takrat, ko vplačate akontacijo v višini 80EUR ali celotni znesek tečaja 139EUR. Akontacija je že všteta v celotni znesek. Akontacijo je potrebno poravnati do roka prijave oz. do zasedbe mest (pred vplačilom nas obvezno pokličite, da preverimo, št.  prostih mest).

V kolikor se tečaja ne morete udeležiti se prijavnina/akontacija ne vrača. Lahko pa najdete zamenjavo, ki bo prišla na tečaj namesto vas.  Prijavnina/akontacija se v celoti vrne le v primeru, da je tečaj odpovedan/prestavljen zaradi bolezni predavateljice.

NAČIN PLAČEVANJA: po oddaji vaše prijave vam bomo v roku parih dni na vašo E-pošto poslali predračun za plačilo. Po vplačilu akontacije lahko preostanek zneska za delavnico plačate v enkratnem znesku na licu mesta ali na transakcijski račun podjetja zapisan na predračunu. V celoti poravnani znesek  139EUR pa je pogoj za pristop na tečaj.