BANDAŽE SKLEPOV IN MIŠIC  je terapevtska metoda pri kateri z uporabo posebnih trakov onemogočimo boleč, oziroma škodljiv gib. Pravilno narejena bandaža temelji na mehanični zaščiti sklepov in mišic in ne ovira prekrvavitve. Metoda je lahko preventivna, ali kurativna

VSEBINA TEČAJA:

  1. Bandaža gležnja
  2. Bandaža palca na nogi
  3. Bandaža kolena
  4. Bandaža zapestja in prstov roke
  5. Bandaža komolca
  6. Bandaža rame

PREDAVATELJ:

Milanko Šušković, je medicinski tehnik zaposlen na Univerzitetnem Kliničnem centru v Ljubljani. Je tudi Bowen terapevt, certificiran Emmett terapevt, EMM-Tech tutor, NPK maser klasične masaže in vodja seminarjev: kineziotapinga, klasične masaže, drže in statike telesa ter Bandaž sklepov in mišic. Ima svojo zasebno ordinacijo v Ljubljani.

PRIDOBLJENO POTRDILO: po uspešno opravljenem tečaju prejmete potrdilo.

Prijavnica: Tečaj Bandažiranja

PLAČILO PRIJAVNINE: ker je število mest za naš tečaj omejeno, upoštevamo prijavo na tečaj šele takrat, ko vplačate akontacijo v višini 60EUR ali celotni znesek tečaja 119EUR. Akontacija je že všteta v celotni znesek. Akontacijo je potrebno poravnati do roka prijave oz. do zasedbe mest (pred vplačilom nas obvezno pokličite, da preverimo, št.  prostih mest).  Akontacije se ne vrača.

V kolikor se izbranega tečaja ne morete udeležiti, lahko vplačani znesek akontacije uporabite pri naslednjem tečaju, če nas o neudeležbi obvestite vsaj 7 dni pred pričetkom.

V primeru, da tečaj odpade zaradi premajhne udeležbe ali bolezni inštruktorja se postavi nov termin tečaja. Že plačane akontacije vam tako veljajo za nasledni razpisan tečaj.

NAČIN PLAČEVANJA: po oddaji vaše prijave vam bomo v roku parih dni na vašo E-pošto poslali predračun za plačilo. Po vplačilu akontacije lahko preostanek zneska za delavnico plačate v enkratnem znesku na licu mesta ali na transakcijski račun podjetja zapisan na predračunu. V celoti poravnani znesek  119EUR pa je pogoj za pristop na tečaj.